neděle 14. října 2012

Stardance

Pokud jste viděli naší poslední upoutávku, možná jste se pobavili, možná podivili, možná i pohoršili. Pokud jste si ale mysleli, že se naši soutěžící museli uchýlit k nejstaršímu řemeslu, tak se nebojte. To si z vás jen produkce naší show vystřelila. Ve skutečnosti jsme vyzkoušeli osvěčený model soutěže když hvězdy tančí a naše účastníky jsme vrhli doprostřed místní soutěže

STARDANCE


 

Produkce se dohodla s farmářkou Gill, která léta navštěvuje kursy "Line dance", což je způsob jimž tancují převážně američtí kovobojové, aby naše soutěžící zapojila do místního tanečního spolku. Naši soutěžící tak dostali velmi rychlý kurs, aby zvládli alespoň pět základních tanců. Oba soutěžící kdysi tancovali, na Michalovi je znát, že je mladší a tak většinu kroků dokáže velmi rychle opakovat. Lukáš plete nohama a dělá si z toho legraci. Gill je trpělivá a nakonec pomáhá i Michal tím, že Lukášovi předříkává kroky česky. Oba jsou unavení, ale zítra je speciální taneční odpoledne v klubu. Všichni účastníci přijdou oblečeni buď jako knězi a nebo jako šlapky. Podle "dohody" s Gill nemají kluci na výběr. Gill nemá dost oděvů na kněze, zato má spoustu dívčího oblečení. Michal si na kuráž dává panáka slivovice - proviant z domoviny.

Přišel okamžik pravdy, za hodinu se vyráží do tanečního sálu. Kluci se začínají proměnovat, a jde jim to velmi dobře. Žertují o velikost vycpávek prsou, hádají se o rtěnku a nakonec z jejich pokoje vychází dvě zmalované "tanečnice". Autem vyrážejí do nedalekého města, do místního komunitního centra. Sál je již plný a účastníci kurzů linedancing tancují podle předepsaného seznamu tanců. Někteří mají mnišská roucha, některé dámy trochu peprnější šaty. Téměř všichni účastíci se však uprostřed tance téměř zastavují, když vstupují Michal alias Mischellina a Lukáš alias Lucida. Něco podobného se tu asi nevidí každý den. Když pak začne tanec, který se naučili, místní nevěří vlastním očím. Michal tancuje jak o závod, Lukáš občas zaostává, tak místo toho dělá šašky. Svou novou identitu si vyloženě užívá. Soutěž by kluci sice asi nevyhráli, ale spoustu začátečníků hravě strčí do kapsy. Celkově tancují asi 4 hodiny různných druhú line tanců, v přestávce ochutnají od místních přinesené občerstvení a hravě konverzují. Myslíme, že i tuhle nástrahu naší produkce zvládli.

Co si na ně připravíme příště? Stanou již kluci konečně (auto)mobilní? Dozvíte se již velmi brzy! Sledujte naší reality show Vykiwení!

Celá galerie ke Stardance epizodě je TADY.

 

1 komentář:

  1. Kluci to je cool, jen tak dále :-) Jen aby vám ta sláva nestoupla do hlavy, vy celebrity :-))) Zdravím. D

    OdpovědětVymazat