sobota 22. září 2012

Aktuální zprávy ze hry


Zatímco zbývá 24 hodin do odletu tak se nám účastníci připravují. Každý se chystá po svém. 

Lukášova chaotická hromada
Lukáš spoustu času věnuje loučení s přáteli, doháněním všeho co nechával na poslední chvíli, odhlášení zdravotního pojištění  prováděl 15 minut před koncem provozní doby pojištovny. Frajersky si ještě odehrál divadelní představení a my čekáme na co skutečně podstatného zapomněl.
 Jeho hromada oblečení, léků, hygieny a dalších potřeb vypadá poměrně chaoticky, je to známka nadhledu nebo nepořádnosti ?






Michalovy hromádky (už chybí jen popisky)



Michal již více než týden pečlivě zvažuje zda má všchny důležité věci. Loučí se s rodiči a sourozenci. V ušetřeném čase vyčistil stan, spacák nejen svůj ale i Lukášův, a pořádně vydrhl boty, tak aby byl průchod na ostrov snazší a bez zbytečně naštvaných strážců. (protože to co dokáže celníky na Zélandu opravdu naštvat je hlína na podrážce a semínka trav ve stanu, zda jim vadí i špína za nehty se ještě ukáže :)
Michalovy analytické přednosti,které uplatňoval jako IT expert  jsou krásně vidět i na jeho připravených hromádkách, které se nedají vůbec srovnat s hromadou Lukášovou. Až na místě zjistíme zda mají oba vše potřebné.


POZOR ZMĚNA !!!!!!!!!!                  POZOR ZMĚNA !!!!!!!!!!!

Naši soutěžící si dosud mysleli, že začnou v Aucklandu a tak si začali sondovat terén, zjišťovat kde mají známé a jaké jsou možnosti získat body za objevené přírodní krásy. Organizátoři však hru dělají napínavou a na poslední chvíli změnili místo výsadku. Do začátku dostane každý soutěžící pouze 100 novozélandských dolarů. Jak dlouho s nimi vydrží?

Podaří se jim přežít do té doby, než jim poskytneme dopravní prostředek? A jaký to bude? Motorka, povoz, kolo anebo obytný vůz?

To se dozvíme již brzy.

Žádné komentáře:

Okomentovat